Box Braids Haarstijl: de 'Flower Pin' [Video tutorial!]

Herinner jij je nog mijn #30DaysOfBoxbraidsChallenge van afgelopen februari? Ik daagde mezelf toen uit om 30 achtereenvolgende dagen een andere box braids kapsel te dragen. Ik heb alle haarstijlen gefotografeerd en je kunt ze allemaal individueel terug vinden in deze post of op ons Instagram profiel. 30 x boxbraids haarstijlen -small Van haarstijl nummer 2 (de fishtail braid) had ik al een video tutorial gemaakt. Deze vind je hier. Ook verscheen er een aantal maanden geleden een post met daarin een foto tutorial van de flower bun (nummer 18), de braided bun (nummer 9) en de Simple Bun (vergelijkbaar met nummer 1).

De 'Flower Pin'

Nu weer terug naar de 'Flower Pin". Dit is een leuke haarstijl die je kunt dragen tijdens een leuke date of naar een bruiloft. Je draagt alle box braids aan één kant en maakt ze vast door een knot te maken die vanwege de manier waarop het wordt gemaakt, wat weg heeft van een bloem. Ik heb dit kapsel daarom omgedoopt tot de 'Flower Pin' (het is altijd handig om kapsels maar een naam te geven, ha!). 19 all to one side with flaisflowerpin Wanneer je eenmaal onder de knie hebt hoe je dit kapsel moet maken, kun je variëren met de grote van je 'bloem'. Ik geef je alleen alvast de basis. Bekijk hieronder het filmpje!

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!