Word MyBlackHair.nl partner!

Start met verkopen op dé Curly Hair marktplaats van Nederland en vergroot je bereik.

MyBlackHair.nl wordt dé eerste online marktplaats voor iedereen die op zoek is naar haarproducten en tools voor kroes- en krullend haar. Er staat ‘wordt’, omdat we jou als partner graag uitnodigen om deze marktplaats samen met ons vorm te geven.

MyBlackHairnl partner, wat houdt dat in?

Waarom moet ik MyBlackHair.nl Partner worden?

Bereik direct de juiste doelgroep

MyBlackHair.nl richt zich op een niche markt binnen de beauty & hair branche: mensen met kroes- en krullend haar. Wij, de oprichters van MyBlackHair.nl, zijn onze eigen doelgroep. Logisch dus, dat we helemaal op de hoogte zijn van de behoeftes en trends binnen deze doelgroep. Door hen te informeren en te inspireren maken ze bij MyBlackHair.nl altijd de juiste productkeuze. 

Vergroot je bereik en naamsbekendheid

Ons doel is om hét startpunt te worden voor iedereen die op zoek is naar (informatie over) haarproducten en tools voor kroes- en krullend haar. Wij dragen zorg voor een optimale klantbeleving op ons platform, de marketing en het verkeer naar de website. Zo profiteer jij als partner van MyBlackHair.nl mee aan een groter bereik en naamsbekendheid van je merk en producten. 

Verhoog direct jouw omzet

De juiste doelgroep? We got you! Groter bereik? We got you! Door MyBlackHair.nl als extra verkooppunt van jouw merk in te zetten kun je direct jouw omzet verhogen.

In 3 stappen starten met verkopen!

Meld je aan bij een affiliate netwerk

Wij maken gebruik van affiliate links om producten te promoten. Als je graag wil dat wij jouw producten promoten op MyBlackHair.nl, meld je dan aan bij een affiliate netwerk. Momenteel werken wij met Daisycon, Awin en Bol.com

Neem contact met ons op

Vul het MyBlackHair.nl Partner aanmeldformulier in op deze website. Wij reviewen je aanmelding en nemen persoonlijk contact met je op. We ontdekken graag wie er achter het merk of de producten zit en keuren je aanmelding goed.

Bekijk ook even de MyBlackHair.nl Partner Checklist hieronder. Zo kom je erachter of een samenwerking voor zowel jou als ons interessant kan zijn. 

Start met verkopen

Zijn jouw merk en MyBlackHair.nl een match? Dan plaatsen we zo snel mogelijk de producten in onze shop en zullen we ze opnemen in relevante blogposts!

Mooksa Checklist

Interesse om Mooksa partner te worden?
Meld je direct aan via het aanmeldformulier. Wil je meer informatie? Stuur een bericht en laat weten of je meer informatie via e-mail of telefonisch wil ontvangen en we nemen contact met je op!
Aanmeldformulier Meer informatie