Dit zijn de bekendste vitamines voor langer haar

Dat je haar groeit, staat vast. Het haar van de één groeit iets minder snel dan het haar van de ander. En als je lang haar wilt hebben kan het wachten best frustrerend zijn. Zorg er allereerst voor dat je je haar op een gezonde manier verzorgd. Dat betekent: wassen, conditioning en hydrateren. Lukt het nog steeds niet om de haargroei te stimuleren? Gebruik dan van vitamines voor langer haar. Er zijn verschillende vitamine(pillen) op de markt die je hiervoor kunt gebruiken. Dit zijn de bekendste vitamines voor langer haar:

Vitamines voor langer haar: Hairfinity

vitamines voor langer haar - Hairfinity Als er één merk is dat heel hard roept de haargroei te versnellen, is het Hairfinity wel. De haargroei pilletjes zijn niet aan te slepen. De pillen bevatten verschillende vitamines voor langer haar, waaronder vitamine A, C, D en het volledige vitamine B spectrum. Waarom deze vitamines de haargroei stimuleren kun je hier lezen. Ook bevatten deze pillen biotine. Deze vitamine behoort ook bij de B-vitaminen. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Bovendien stimuleert biotine de haargroei en helpt het de huid gezond te houden. Volgens de website van Hairfinity helpt biotine ook om je haar dikker te maken. Doe eerst je eigen onderzoek voordat je de pillen gaat slikken. Niet iedereen is heel positief over de bijwerkingen. Je kunt Hairfinity pillen kopen via Bol.com

Langer haar met The Mane Choice

vitamines voor langer haar the mane choice Deze vitaminepilletjes zijn op de markt gebracht door Courtney Adeleye. In 2008 ging zij natural. Zij was op zoek naar haarproducten die haar haargroei stimuleerde. Courtney heeft werkervaring als verpleegkundige. Haar man is arts. Samen ontwikkelde zij Manetabolism Plus haargroei vitamines voor langer haar. Manetabolism Plus is een uitgebreid voedingssupplement. Het is bedoeld om je lichaam te voorzien van de juiste vitamines om haargroei, haardikte en de gezondheid te maximaliseren. De ingrediënten worden niet alleen maar geselecteerd voor het haar, maar het lichaam als geheel. Op de site staat beschreven dat je gemiddeld na 30 to 60 dagen resultaat ziet. Maar er zijn ook vrouwen die al na 2 tot 3 weken resultaat zien. Je kunt The Mane Choice bestellen via Bol.com.

vitamines voor langer haar

Jamaican Black Castor Olie

vitamines voor langer haar jamaican black castor olie Deze olie moét gewoon op jouw nummer 1 staan. Het is één van de meest populaire oliën om haargroei te stimuleren en één van de beste vitamines voor langer haar. JBCO wordt, net als gewone castor olie, gemaakt van de bonen of zaden van de ricinus plant. Terwijl castor olie wordt geperst uit verse zaden, wordt jamaican black castor olie geperst uit geroosterde zaden. Zo geeft het roosteren van de zaden, de olie een hogere pH waarde. Deze hogere waarde helpt je hoofdhuid te reinigen en de poriën te openen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de olie beter het haar binnen dringt. Je kunt JBCO gebruiken voor je haar, wimpers en wenkbrauwen. Maar het is ook prima te gebruiken voor je huid. Lees hier meer toepassingen van JBCO. Een potje JBCO gaat echt super lang mee. Afhankelijk van je gebruik kun je er zeker 3 tot 6 maanden mee doen.

Vitamines voor langer haar: Rozemarijn olie

vitamines voor langer haar - rozemarijn olie Rozemarijn olie wordt wereldwijd al jaren gebruikt om haargroei te stimuleren en de komst van grijs haar te vertragen. De olie stimuleert de bloedcirculatie op de hoofdhuid. Je hoeft er niet veel van te gebruiken. Enkele druppels per dag is al genoeg. Je kunt er ook voor kiezen enkele druppels aan je conditioner en leave-in conditioner toe te voegen. Rozemarijn olie is te koop in vele natuurwinkels of online.