Donkere lippen lichter maken

Donkere lippen, rode lippen en kleurverschil....Lippen zijn er in alle vormen, maten én kleuren! De kans dat zowel je onder- als je bovenlip exact dezelfde kleur hebben, is klein. Sommige vrouwen hebben bijvoorbeeld een donkere bovenlip, terwijl hun onderlip veel lichter is van kleur. Anderen vrouwen hebben juist alleen een donkere lip-lijn. Best uniek toch?

Hoe maak je donkere lippen lichter van kleur?

Wil je zowel je onder- als je bovenlip dezelfde kleur hebben, dan kun je ze met dit 'huismiddeltje' van Youtuber Farah Dhukai iets lichter maken. Zij mixt bruine suiker, honing, citroen tot een lip-scrub. Het maakt niet alleen je lippen van lichter van kleur, maar zorgt ook voor hydratatie. Handig, als je last hebt van droge lippen en/of scheurtjes.

Andere oplossingen

Ga je liever niet aan de slag met een diy-project om je lippen dezelfde kleur te krijgen? Dat hoeft ook niet perse! Met lippenstift kun je namelijk ook veel bewerkstelligen. Gebruik gewoon je favoriete lippenstift zodat beide lippen dezelfde kleur hebben. Kies voor opvallende kleuren of juist zachtroze kleuren, zodat het lijkt alsof je geen lippenstift op hebt. Succes!