Een pilletje voor je haar!

Een pilletje voor je haar? Lang en gezond haar is iets wat velen van ons willen. Toch lijkt het op de een of andere manier heel moeilijk. Loop een willekeurige drogisterij binnen en je vindt talloze vitaminepillen die bedoeld zijn om je haar langer te laten groeien. Lees goed wat er in de pilletjes zit, voordat je ze koopt. Misschien eet je al heel gezond en gevarieerd en zijn de extra vitamines overbodig. Hieronder vind je een aantal vitamine pillen, speciaal om de haargroei te stimuleren. Zo kun je zelf testen of een pilletje voor je haar ook echt werkt.

Een pilletje voor je haar: Test het zelf!

1. Sugarbear Hair Vitamins

Sugarbear Hair Vitamins

Wat is Sugarbear?

Sugarbear biedt haarvitaminen in de vorm van snoepjes. Deze vitamine snoepjes werken van binnenuit. De combinatie van verschillende vitaminen die verwerkt zijn in de snoepjes, zouden moeten zorgen voor lang gezond en glanzend haar. Sugarbear vitaminen bevat:
  • vitamine A, C, D, E, B6, B12
  • foliumzuur
  • biotine, panththeenzuur, jodium en zink.
De Sugarbear snoepjes zijn gluten-vrij en vegetarisch.

Welke belofte doet Sugarbear?

Ten eerste belooft Sugarbear langer, sterker en glanzender haar. Tot slot zal door het gebruik van pillen je huid meer stralen en je nagels sterker worden.

Zijn er reviews over dit product?

Er staat een Sugarbear review op Myblackhair.nl. Blogger Megisa testte Sugarbear Hair Vitamins voor 30 dagen. Het resultaat? Dikker haar en dus meer volume. Haar haar was niet langer geworden, maar ze was erg blij met het resultaat. Je kunt de review hier lezen.

Hoeveel kost Sugarbear Hair Vitamins?

Je betaalt ongeveer € 27,95 voor een potje Sugarbear. Daarin zitten 60 pillen.

2. Viviscal: Healthy hair growth

Wat is Viviscal?

Viviscal is een natuurlijk voedingssupplement. Het bevat het unieke complex AminoMar™ . Dit complex geeft de essentiële proteïnen om haarverlies tegen te gaan en versterkt en ondersteunt de bestaande haargroei.

Welke belofte doet Viviscal?

Viviscal ondersteunt de haargroei. Het helpt ook bij haaruitval en versterkt de conditie van het haar.

Zijn er reviews over dit product?

De reviews over dit product zijn heel lovend. Vrouwen met dun haar, zien binnen 3 maanden grote verandering in hun haarlengte en -dikte. Ook voor de nagels doet Viviscal wonderen. Maar natuurlijk zijn er ook vrouwen die er minder goede ervaringen aan over hielden. Heb jij de vitaminen pillen van Viviscal geprobeerd? Deel je ervaringen met ons!

Hoeveel kost Viviscal?

Voor een kuur van drie maanden betaal je € 99,90.

3. Hairfinity: healthy hair vitamins

Hairfinity Healthy Hair Vitamins

Wat is Hairfinity?

Hairfinity is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen voor kroes en krullend haar. Dit voedingssupplement bevat de vitamines A, C en D, vitamine B complex en MSM. MSM staat voor methylsulfonylmethaan. Het is een natuurlijke organische vorm van zwavel dat van nature in verse rauwe groenten en fruit zit.

Wat belooft Hairfinity?

Hairfinity belooft langer en sterker haar. Ook zal je haar minder gaan breken. Op hun website geven zij wel aan dat het gebruik van de vitaminepilletjes alleen samen gaan met een goede verzorging van het haar. Als je dit doet, zal je haar wel twee keer zo lang kunnen worden.

Zijn er reviews over dit product?

Op de website van Hairfinity staan natuurlijk alleen maar lovende reviews over het product. Er zijn ook enkele vrouwen die helemaal geen verschil merken.

Hoeveel kost Hairfinity?

Voor 60 tabletten (1 maand kuur) betaal je tussen de €26,- en €30,-

Welke vitaminen zijn goed voor je haar?

Welke vitaminen zijn goed voor je haar? En welk voordeel bieden deze vitaminen? In de onderstaande Haar Vitamine ABC vind je alle voordelen van de belangrijkste haar vitaminen.

Haar vitamine abc
Update: Deze blog werd op 17 januari 2021 geactualiseerd.