Haargroei versnellen met deze methodes en producten

haargroei_versnellen_c Je haargroei versnellen is mogelijk! Lang haar staat volgens mij op de wish list van velen. Krullend, kroes én chemisch behandeld haar kan heel erg lang worden. Ook al denk je van niet. Naast een dosis geduld, moet je gewoon de juiste producten en methodes gebruiken en natuurlijk je haar met liefde behandelen.

Haargroei versnellen met deze methodes

Er zijn verschillende methodes om je haargroei te versnellen. Dit zijn de meest populaire en effectieve methodes:

Inversion Method

haargroei versnellen inversion method Wil je je haargroei écht versnellen? Dan moet je bij de Inversion Method zijn. Deze methode werd besproken in het boek The Baldness Cure van Any Bryant. De truc van de methode is een combinatie van massages en ondersteboven hangen om de haargroei te stimuleren. Zo ga je te werk:
  • Masseer olijfolie of castor olie op je hoofdhuid.
  • Ga op een stoel zitten en buig je hoofd naar je benen toe. Je hangt dan dus ondersteboven (dit is de Inversion). Blijf vervolgens 3 tot 4 minuten zo zitten.
  • Mocht je de olie in je haar te vet vinden, dan kun je het uitwassen, middels een co-wash. Deze handeling herhaal je consequent maximaal 7 dagen achter elkaar. Daarna wacht je 3 weken voordat je de Inversion Method weer doet.
Wij waren echt heel erg nieuwsgierig of deze methode zou werken. Daarom hebben wij het getest. En het resultaat zal je verbazen! Check HIER.

Hoofdhuid massages

haargroei-versnellen- Hoofdhuid massages zijn niet alleen aangenaam lekker, je kunt er ook je haargroei mee versnellen. Dit komt doordat je met de massage de bloedcirculatie stimuleert, waardoor afvalstoffen in het haar sneller worden afgevoerd. Het is echt iets dat je heel gemakkelijk aan je eigen haarroutine kunt toevoegen. Doe het bijvoorbeeld vlak voordat je je haar gaat wassen en tussen de wasbeurten in. Doe het altijd in combinatie met een goede olie. Je kunt je haargroei versnellen door verschillende hoofdhuid massage technieken te gebruiken. Maar het makkelijkste is het om je vingertoppen te gebruiken. Maak hele rustige en kleine roterende bewegingen over je hele hoofdhuid. Begin altijd voorin en eindig achter.

Haargroei versnellen met deze producten

Er zijn heel veel producten beschikbaar die de haargroei versnellen. Dit zijn onze favorieten:

Jamaican Black Castor Olie

haargroei versnellen Deze olie moét gewoon op nummer 1 staan. Het is één van de meest populaire oliën om haargroei te stimuleren. JBCO wordt, net als gewone castor olie, gemaakt van de bonen of zaden van de ricinus plant. Terwijl castor olie wordt geperst uit verse zaden, wordt jbco geperst uit geroosterde zaden. Zo geeft het roosteren van de zaden, de olie een hogere pH waarde. Deze hogere waarde helpt je hoofdhuid te reinigen en de poriën te openen, maar zorgt er ook voor dat de olie beter het haar binnen dringen. Je kunt JBCO gebruiken voor je haar, wimpers en wenkbrauwen. Maar het is ook prima te gebruiken voor je huid. Lees hier meer toepassingen van JBCO.

Hairfinity

hairfinity kopen kim kardashian Als er één merk is dat heel hard roept de haargroei te versnellen, is het Hairfinity wel. De haargroei pilletjes zijn niet aan te slepen. De pillen bevatten verschillende vitaminen, waaronder vitamine A, C, D en het volledige vitamine B spectrum. Waarom deze vitamines de haargroei stimuleren kun je hier lezen. Ook bevatten deze pillen biotine. Deze vitamine behoort ook bij de B-vitaminen. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Bovendien stimuleert biotine de haargroei en helpt het de huid gezond te houden (bron). Volgens de website van Hairfinity helpt biotine ook om je haar dikker te maken. Doe eerst je eigen onderzoek voordat je de pillen gaat slikken. Niet iedereen is heel positief over de bijwerkingen.

Rozemarijn olie

haargroei_versnellen_rozemarijn_olie Een mevrouw plaatste een tijdje terug een filmpje op YouTube met de titel ‘How I Repared My Thinning Edges’. Haar haarlijn was helemaal weg en zag er hopeloos uit. Na 6 weken begon haar haar weer te groeien. Allemaal dankzij het gebruik van rozemarijn olie in combinatie met ORS Fertilizing Temple Balm. Rozemarijn olie wordt wereldwijd al jaren gebruikt om haargroei te stimuleren en de komst van grijs haar te vertragen. De olie stimuleert de bloedcirculatie op de hoofdhuid. Je hoeft er niet veel van te gebruiken. Enkele druppels per dag is al genoeg. Je kunt er ook voor kiezen enkele druppels aan je conditioner en leave-in conditioner toe te voegen.

Dit waren onze tips! Heb jij nog goede tips om de haargroei te versnellen? Deel in de comments!

foto's: pinterest