Hairspiration || Fishtail braid met box braids (Video!)

Fisthailbraid Aisha

Het dragen van nep vlechten is één van de manieren om je eigen haar even te laten 'rusten'. Vooral de box braids zijn de laatste jaren weer erg populair. Afgelopen februari creëerde ik 30 verschillende box braids haarstijlen. Alle haarstijlen heb ik gefotografeerd en staan op de site. Het enige dat miste waren nog de tutorials om jullie te laten zien hoe ik de kapsels maakte. Het goede nieuws is dat ik twee verschillende filmpjes heb opgenomen, waarin ik twee van deze kapsels laat zien. Van de overige kapsels heb ik helaas (nog?) geen video tutorial kunnen maken. Maar, dat mag de pret niet drukken!

Fishtail Braid

Style2 - Fishtail Sidebraid In dit eerste filmpje laat ik jullie één van de haarstijlen zien, die ik zelf vaak droeg: de Fishtail Braid (vissengraad vlecht). Als je de vlecht bekijkt, lijkt het op het eerste gezicht best ingewikkeld, maar niets is minder waar! Bekijk hieronder hoe je de Fishtail Braid kunt maken.

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!