Dit is de reden waarom je je wenkbrauwen moet verven

Mooi gevormde wenkbrauwen zorgen er al voor dat je er prima uitziet zonder dat je make-up hebt opgedaan. Steeds meer vrouwen kiezen er naast het shapen van hun wenkbrauwen ook voor om hun wenkbrauwen te verven. En dat zorgt voor nóg mooiere resultaten. Met het verven van je wenkbrauwen worden er geen haartjes verwijderd. Er wordt vaak semi-permanente plantaardige haarkleur gebruikt om de wenkbrauw kleur, vorm en dikte te versterken. Je ziet dan ook direct resultaat. En het voordeel is dat je niet meer elke dag je wenkbrauwen hoeft bij te tekenen met potlood of poeder.

Waarom zou je je wenkbrauwen verven?

Hierboven hebben we al een paar redenen genoemd, maar dit zijn de belangrijkste Het maakt je wenkbrauwen donkerder Oke, dat klikt heel logisch natuurlijk, maar over het algemeen wordt er een iets donkerdere tint dan je eigen haarkleur gebruikt om je wenkbrauwen te verven. Als je lichte ogen hebt, komen je ogen veel mooier naar voren. Natuurlijk moet je niet voor een té donkere kleur kiezen. Het maakt je wenkbrauwen voller Naast de kleur, zorgt het verven van je wenkbrauwen ook voor een vollere look. Heb je hele dunne wenkbrauwen? Of hele lichtgekleurde wenkbrauwen, dan is verven dus een hele goede optie. De verf legt een laagje om het haar, waardoor elk haartje wat dikker wordt en je wenkbrauwen er dus voller uit zien dan zonder verf. Daarnaast hebben sommige mensen tussen hun donkere wenkbrauw haartjes vaak lichte haartjes zitten, die pas bij het verven opvallen. Zorgt ervoor dat je wenkbrauwen bij je nieuwe haarkleur past Als je van heel zwart naar bijvoorbeeld heel blond haar gaat, is het soms mooier om de kleur van je haar te matchen met die van je wenkbrauwen. Daar komt het verven van je wenkbrauwen heel goed bij van pas.

Voorbeelden

Hierbij wat mooie voorbeelden van geverfde wenkbrauwen door All Skins Schoonheidsinstituut in Amsterdam. wenbrauwen-verven wenbrauwen-vervenwenbrauwen-verven

Wenkbrauwen verven bij All Skins Schoonheidsinstituut

Bij All Skins Schoonheidsinstituut kun je je wenkbrauwen én je wimpers laten verven. Ideaal voor als je op vakantie gaat en minder tijd kwijt wilt zijn aan je make-up (of helemaal geen make-up wilt dragen). En als je dan je wenkbrauwen gaat verven, kies dan direct twee andere behandelingen, zoals wenkbrauwen epileren en het lakken van je nagels. All Skins Schoonheidsinstituut heeft namelijk een te gekke actie waarbij je drie behandelingen mag uitkiezen voor slechts €29,95! Boek meteen je afspraak:

All Skins Schoonheidsinstituut Sierplein 33 (ingang Dio Drogist) 1065 LM Amsterdam 020-7529572

www.allskins.nl

wenbrauwen-verven
sponsord post