Lippen om te zoenen!

De winter is voorbij en de lente is begonnen. Onze lippen hebben veel doorgemaakt. De droge lippen, kloofjes en velletjes moeten nu maar eens verdwijnen. Onze lippen hebben het verdiend om Tender Love and Care te krijgen. We maken ze klaar voor de lente. Verzorgende lippen die onweerstaanbaar zijn. Lippen om te zoenen! De volgende tips kunnen je hierbij helpen:
  • Drink veel water! Door veel water te drinken houd je je lichaam, huid en je lippen goed gehydrateerd en gezond.
  • Scrubben! gebruik een lipscrub. Ja, je lippen kan je ook scrubben. Sommige mensen weten dit niet, maar het is echt een treat voor je lippen. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen en worden je lippen heerlijk zacht, glad en vol.
  • Bescherm je lippen! De lente komt er aan, maar ga niet volop in de zon zonder je lippen te beschermen. Gebruik het liefst een lipstift of balm met een spf(sun protection factor) 15.
  • Laatste Tip! Gebruik deze zomer geen zware gekleurde lippenstiften! Ga voor een natuurlijke kleur. Een kleur dat licht sprankelend is of een natuurlijke kleur die je lippen complementeert. Voor de finishing touch adviseer ik een gloss over je lippenstift. Dit maakt je lippen sexy en uitnodigend voor wat er komen gaat!
Denk er aan dames Beauty is Yours!!!