Op de Kaptafel: Hair Mayonnaise

Een bekend product voor veel vrouwen: Hair mayonnaise. In jouw reis naar lang en sterk haar zul je een aantal styling tools nodig hebben. Sommige zijn absolute must have voor gezond haar en af en toe een leuk haarspeeltje is altijd leuk. Regelmatig geven we van zo'n hair-toy een korte handleiding mee en ook nog wat handige tips, zodat ook jij jouw black hair de care kunt geven die het zo verdient!

ORS Hair Mayonnaise

Uit de tuin van 'Organic Root Stimulator' (ORS): het meest voedende mengsel van botanische kruiden. De kruiden zijn verzameld in een herstellende conditioner die onmiddellijk vochtigheid en kracht terugbrengt tot in de haarwortel. Hair mayonnaise is een intensieve conditioner behandeling die het haar geheel in eiproteïnen en olijfolie baadt. Het versterkt beschadigd en zwak haar van binnen.

Elke bundel wordt in een rijk mengsel van kruidenuittreksels ondergedompeld met essentiële oliën om te voeden en te bevochtigen, en organische aminozuren om te versterken. De haarmayonaise is de ultieme conditioner voor iedereen die gezond, levendig en natuurlijk haar wilt handhaven.

Instructies voor wekelijks gebruik:

Breng na het wassen de hair mayonnaise rijkelijk aan en masseer van de wortel tot de puntjes in je haar. Bedek je hoofd met een plastic kapje en laat 15-20 minuten inwerken onder een droger of warme handdoek. Spoel met warm water. Droog het haar met een t-shirt of hydrofiele doek en stijl zoals gewenst.

Instructies voor hersteltherapie voor ernstig beschadigd haar:

Mix ongeveer twee volle eetlepels hair mayonnaise met één ei, en masseer in (met een handdoek gedroogd) haar en hoofdhuid. Bedek ook hier het hoofd met een plastic kapje. Laat 1-2 uur in het haar (gebruik geen droger of föhn!). Spoel grondig met warm water en droog na afloop het haar met een handdoek.

Het haar kan eventueel nog licht gesprayd worden met 'Olive Oil Sheen Spray' voor extra glans en bescherming bij styling.

ORS Hair Mayonnaise is te koop via Bol.com.