Zwemmen met kroeshaar

Zwemmen met kroeshaar was 'vroeger' not done! Mijn moeder vond het ook nooit leuk als we naar het strand gingen. Want direct bij thuiskomst, was het haren wassen. Een dagje strand ging gepaard met veel zand in het haar, vlechtjes die losraakten en gingen klitten. De zon die ervoor zorgde dat mijn haar uitdroogde en noem maar op! Maar dat is gelukkig allemaal verleden tijd. zwemmen met kroeshaar Moeders kunnen hun kindjes met gerust hart gaan laten zwemmen, wanneer ze deze video hebben gezien. De video gaat over hoe je de haren van je kinderen kunt beschermen voor ze naar het zwembad of strand gaan. Natuurlijk haar heeft nog steeds bescherming nodig, tegen het chloor of zout in het water. Hoe je dat doet? Simpel: met kokosolie en conditioner en deze 3 stappen.

HOE? Stap1: Verdeel het haar in stukjes en maak het haar vochtig met water. Stap 2: Smeer de kokosolie en conditioner in het haar. Het mag best veel zijn. Stap 3: Twist het haar en draai ze in bantu knots.

De kokosolie en conditioner zorgen ervoor dat het water in de haarschacht wordt opgesloten. Op deze manier krijgt het haar geen kans om nog meer, chloor of zoutige water te absorberen. Wanneer jij of jouw kindjes weer thuis zijn, hoef je het haar enkel met shampoo te wassen.

Veel zwemplezier!