4 manieren om te slapen met krullend haar

Elke vrouw heeft haar eigen ritueel voordat ze naar bed gaat. Van tandenpoetsen, douchen tot uitgebreid je gezicht reinigen. Sommigen doen er niet zo lang over en zijn na 5 minuten al klaar. Zodoende zijn er verschillende manieren om je haar tijdens het slapen, te beschermen. Misschien heb je jouw perfecte ritueel al gevonden of misschien ben je toe aan iets nieuws. Check deze 4 manieren om te slapen met krullend haar:

1. De pineapple methode

Wanneer je gaat slapen, is de pineapple methode de beste manier om je krullen mooi te houden. De haarstijl, waarbij je al je krullen hoog in een staart doet, waardoor je niet op ze kunt liggen.

2. Satijnen hoofddoek

Een van de gemakkelijkste manieren om je haar elke nacht te blijven verzorgen is door te slapen met een (satijnen) doek. Of je nou een relax hebt, weave of je natuurlijke krullen draagt. Een (satijnen) doek is een echte must! Door je hoofd voor het slapen gaan te binden met een satijnen hoofddoek voorkom je het uitdrogen van je haar.

3. Satijnen kussensloop

Wil je niet met een doekje slapen, dan kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een satijnen kussensloop. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. En dat is eigenlijk een van de belangrijkste redenen om met een satijnen kussensloop te slapen. Katoen is ruw en wat harder en onttrekt vocht . Tijdens het slapen draai je jezelf waarschijnlijk vaak om en hierbij schuurt je haar langs je kussen en wordt het vocht uit je haar gezogen. Resultaat: droog en stug haar in de ochtend.

4. Vlechtjes

Probeer één, twee of drie vlechtjes. Deze haarstyle creëert golven in je haar en beschermt het tegelijkertijd tegen het wrijven tegen je kleding en beddengoed. Het enige wat je hoeft te doen is je haar vochtig maken met de wrap en roll van jane carter, vlecht (of twist) het haar, voor je naar bed gaat. In de ochtend maak je ze los en je bent klaar.

Wat zijn jouw tips voor je naar bed gaat?