4x Kurly Klips Hairstyles (Video)

Sinds ongeveer twee jaar relax ik mijn haar niet meer. Ik was een 'long term transitioner', maar zag eind vorig jaar de noodzaak om mijn relaxte puntjes te knippen. Omdat ik het daarna direct had gevlochten, had ik niet door hoe kort mijn haar was. Pas na een aantal box braids en crochet braids, bekeek ik mijn haar. Alhoewel het al aardig is gegroeid, heeft het toch nog niet de lengte die ik graag zou willen. Wat was ik blij dat ik tijdens het Luv & Learn Your Beauty Event Lana van KurlyKlips tegenkwam! De krullende en kroes haar clip ins - die zij via www.kurlyklips.com verkoopt, zijn een leuke toevoeging aan mijn natural hair journey.

Kurly Klips

De Kurly Klips zijn extension clip-ins, welke verkrijgbaar zijn in twee verschillende haartexturen: Fro en Spiral. De Fro textuur is sterk krullend en kroezig. De Spiral textuur is wat losser en zachter. Fro en Spiral zijn in verschillende lengtes en kleuren te bestellen. Ik kreeg van Lana de Shoulder Chic Fro toegestuurd; Een kroezig haartextuur met een lengte van 18 inch. Binnen een week had ik de clip-ins binnen. En wat was ik verrast! De clip-ins worden in een hele mooie doos geleverd. Kijk maar: kurlyklips3 In één doos zitten in totaal 7 clip ins, waarvan 1 lange, 1 medium en 5 korte clip ins. Om je hele hoofd met extensions te bedekken, heb je aan 1 doos niet genoeg. Twee dozen zijn dan perfect. De Shoulder Chic Fro kost ¢179 + €9 verzendkosten. Het haar zelf is super zacht. Nadat ik het ontving, heb ik eerst de Kurly Klips gewassen en aan de lucht laten drogen. Daarna heb ik ze er direct in gezet. De clip ins passen perfect bij mijn haar en zijn van hele goede kwaliteit. Natuurlijk verlies ik bij het wassen wel wat haar, maar dat is echt minimaal. Omdat Kurly Klips 100% echt haar is, kun je het steilen met een stijltang en kleuren. Geen van beide heb ik (nog) gedaan. Wie weet in de toekomst.

4x hairstyles

Wat ik wel heb gedaan, is heel veel experimenteren met de clip-ins. Het is zo leuk en gemakkelijk om af te wisselen met de Kurly Klips. Voor het beste resultaat, vlecht ik mijn haar de dag ervoor. Mijn braid out past perfect bij de extensions. Voor de braid out gebruik ik Kera Care Hairmilk en Jane Carter Solutions Curl Defining Cream. Dit is hoe ik het vlecht: kurlyklips1 En de braid out: kurlyklips2 En hieronder zijn mijn 4 favoriete haarstijlen met de Kurly Klips: een volle bos. Daarbij gebruik ik alle clips (14), een Ninja Bun, twists en een simpele high bun. kurlyklips4 kurlyklips5 kurlyklips6 kurlyklips7

Video

Ik heb een filmpje gemaakt met uitleg over de 4 verschillende haarstijlen. Leuk om zelf te proberen!

10% Korting!

Zo leuk! We hebben een kortingscode voor je. Als je tijdens het betaalproces de kortingscode myblackhair gebruikt, krijg je een korting van 10%! Dat is mooi meegenomen. Het haar is natuurlijk niet heel goedkoop, maar zeker wel de moeite waard. Vooral als je van afwisseling houdt of je je eigen haar nog te kort vindt. Daarnaast gaan de Kurly Klips lang mee. Ik ben benieuwd of jij ze gaat aanschaffen. Laat je het even weten in de comments? De Kurly Klips kun je bestellen via www.kurlyklips.com