4 x waanzinnige bobby pin trucjes

Wie heeft ze niet in huis liggen? De bobby pin. Deze handige haaraccessoire is vaak de redder in nood voor tal van haarkapsels. En alhoewel deze haarpennen er heel simpel uit zien, kun je er veel meer mee doen, dan je denkt. Je hebt vast en zeker wat aan deze 4 waanzinnige bobby pin trucjes:

1. Berg je bobby pins op in een leeg tic tac doosje

bobby pin tic tac holder Zodra je de bobby pins uit hun originele verpakking haalt en ze in je haar doet, verlies je ze gegarandeerd. Oke, niet allemaal, maar de bobby pins zijn zo klein en licht dat je ze snel ergens laat liggen. Maar hoe berg je ze dan op? Gebruik een oud tic tac doosje en bewaar daar al je bobby pins in. Op deze manier slingeren ze niet los in je ladekast en kun je ze ook heel gemakkelijk meenemen in je tas.

2. Gebruik je bobby pin andersom

bobby pin tric Waarschijnlijk schuif jij je bobby pin in je haar, net zoals de bovenste bobby pin op dit plaatje. En op zich is daar geen probleem mee, want het werkt ook prima. Maar probeer ook eens de ribbelige kant van de bobby pin als onderkant te gebruiken. Dit zorgt voor wat meer grip.

3. Wees creatief: maak oorbellen van je bobby pins

bobby pin trics Hoe leuk is dit?! Versier je bobby pins met verf en je kunt ze vervolgens gebruiken als oorbellen. Super leuk idee!

4. Gebruik de Bobby Pin Lock Technique

Herken jij het ook? Dat je om je haar op te steken tal van bobby pins gebruikt? Dat schijnt du helemaal niet nodig te zijn! Als je de lock techniek beheerst, heb je met slechts 1 bobby pin je haar opgestoken. Het meisje in bovenstaand filmpje laat zien hoe ze dat doet. Best handig. Alleen vraag ik mij natuurlijk af of deze truc ook werkt wanneer je een grote bos met krullen hebt of super lang haar...
Foto's: Cosmopolitan, Pinterest