De faux locs

faux locs-5 Dit is werkelijk de beste oplossing voor wanneer je twijfelt om dreadlocks te nemen of het gewoon leuk vindt om af en toe met dreadlocks rond te lopen: de faux locs. En guess what: ze zien er echt écht uit! Je vlecht ze namelijk zo in en verwijdert ze weer wanneer je er genoeg van hebt.

De faux locs maken

Voor de faux locs kun je gebruik maken van Marley Hair.Deze kun je kopen bij de afro salon. Met Marley hair vlecht je twists in je haar. Je kunt zelf bepalen hoe dik en lang je de twists maakt. Wil je dikke locks? Dan pak je per plukje natuurlijk veel meer haar, dan wanneer je dunnere locks wilt. Twist vervolgens je hele haar met de Marley braids. De marley braids zijn harstike mooi en op zich zou je een tijdje met de twists kunnen rondlopen voordat je verder gaat met het maken van je locks. Om de locks te maken draai je om iedere twist een plukje haar tot aan de punten. In onderstaande filmpje zie je hoe het wordt gedaan:

Faux Locs Hairspiration

faux locs-1

faux locs-4

faux locs-3

faux locs-2

Toch met dreadlocks beginnen?

Blogger Rheyna koos na lang wikken en wegen voor dreadlocks. Ze schrijft iedere maand een blog op MyBlackHair.nl over haar lock Journey. Wil jij ook beginnen met dreadlocks? Lees dan hier wat je moet doen voordat je met dreadlocks start!

Zou jij de faux locs willen proberen?

Vond je dit artikel leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

foto's: Pinterest.com