Grotere borsten en billen op een natuurlijke manier

Ben je ontevreden met je lichaam? Zit je neus scheef? Is je buik te dik of vind je je tanden te geel? Aan alles is tegenwoordig wat te doen. Voornamelijk plastische chirurgie is de laatste jaren heel erg populair geworden. Over het algemeen gaat dat vaak goed, maar niet iedereen vind het fijn om onder het mes te gaan voor een cosmetische verandering aan het lichaam. In Miami is het al een tijdje een trend om bepaalde cosmetische behandelingen zonder plastische chirurgie te ondergaan. En dan gaat het voornamelijk over afvallen en het vergroten van de billen en de borsten. Dat laatste gebeurt middels een vacuümpomp. Een behandeling die sinds kort voor het eerst in Nederland te verkrijgen is!

Natural Body Cosmetics

grotere borsten en billen Wil je grotere billen en borsten zonder onder het mes te gaan, injectie te hoeven spuiten of pillen te hoeven slikken? Dan kun je vanaf nu terecht bij Natural Body Cosmetic. Eigenaresse, Samantha Rink, haalde deze behandeling naar Nederland, om zo ook Nederlandse vrouwen die ontevreden zijn over hun borsten en billen op een natuurlijke manier aan hun droomlichaam te helpen. Dat doet ze middels een vacuümpomp. Je herinnert je vast nog wel de lip-pomp hype rondom Kylie Jenner. In principe werkt het voor je borsten en billen hetzelfde, alleen werk je uiteraard met veel grotere koepels.

Hoe werkt het?

"Borst & billen pompen is een soort vacuümsysteem. Er wordt een koepel op de borst en of op de billen geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten en of je billen gaan zwellen. De borsten en of billen worden niet alleen groter terwijl ze onder druk / vacuüm worden gezet, het borst en billen vacuümsysteem zorgt er ook voor dat de vetcellen zich gaan uitbreiden waardoor de borsten en of billen daadwerkelijk groter worden. Vergis je echter niet: er bestaan ook borstpompen die gebruikt worden om bij borstvoeding te geven aan je baby. Deze pompen hebben echter niet dezelfde functionaliteit." (bron: naturalbodycosmetic.nl). De behandeling maakt je borsten 1 tot 2 cupmaten groter. Dat is best veel! Maar dat gebeurt niet na één keer. Na een consult wordt bepaald hoeveel behandelingen je nodig zou moeten hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Wil je een blijvend effect, dan zul je meerdere malen per jaar de behandeling moeten ondergaan.

Hoe ziet het eruit?

Ik was wel heel nieuwsgierig naar de behandeling en ging langs om te kijken hoe het vacuüm systeem werkt. Hieronder zie je de koepels die gebruikt worden om over de borsten, billen en lippen te plaatsen. grotere borsten en billen Dit is voor je borsten. grotere borsten en billen Deze koepels worden voor je billen gebruikt. Er zijn verschillende maten. Afhankelijk van de vorm en grote van je billen, wordt bepaald welk formaat wordt gebruikt. grotere borsten en billen En als laatste de koepels voor je lippen.

De behandeling

Als je binnenkomt bij Natural Body Cosmetic, word je eerst gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Het is voornamelijk om te achterhalen of je geen gezondheidsproblemen hebt. Ook mag je niet zwanger zijn als je voor de bilvergroting gaat, omdat je dan niet op je buik kunt liggen. Als je pas bevallen bent, kan de pomp ook de melkproductie (weer) op gang brengen, dus dan kun je beter je behandeling even uitstellen. Middels de vragenlijst komt Samantha er ook achter wat je wensen zijn en kan zij zo beoordelen hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. Ik kreeg te zien hoe de vacuum pomp op de billen werden gedaan voor een bilvergroting. Allereerst worden de billen vetvrij gemaakt. Daarna wordt middels bodysculpting je billen voorbereid op de behandeling. Bodysculpting zorgt voor het verminderen van cellulitis, het maakt vetknobbels los, zorgt voor een betere bloedcirculatie en helpt gifstoffen af te breken. Op de onderstaande foto kun je het apparaat zien dat hiervoor gebruikt wordt. grotere borsten en billen Bodysculpting is een behandeling die je ook apart kunt boeken. Dan kunnen de koepels geplaatst worden en wordt de vacuümpomp aangezet. Je kunt zelf bepalen hoe krachtig de pomp moet staan en je kunt het eventueel opbouwen. Het doet verder geen pijn. Sommige vrouwen vinden het zelfs ontspannend. Aan het einde van de behandeling, raad Samantha je aan om ook een speciaal broekje te dragen om zo je billen in vorm te houden. grotere borsten en billen

Before & Afters

Op Instagram vond ik deze before & after foto's van een salon in Miami.

Wil jij het ook proberen?

Altijd al grotere borsten/billen gewild, maar zie je op tegen plastische chirurgie? Probeer dan de behandelingen van Natural Body Cosmetics tijdens Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam. Alle behandelingen zijn dan te boeken voor de helft van de prijs. Je kunt dan ervaren hoe het is en eventueel een vervolgafspraak inplannen. Kaartjes voor Party Over Hair kun je bestellen via partyoverhair.eventbrite.com. Meer informatie over Natural Body Cosmetic vind je op www.naturalbodycosmetic.nl, Facebook en Instagram