Hoe voorkom ik klitten in mijn weave?

Beste Shirley, Ik heb mijn haar laten weaven. Helaas wordt het snel kroes en ontstaan er veel klitten. Hoe kan ik mijn haar het beste stylen? En wat kan ik doen om de klitten te voorkomen? Alvast bedankt. Groetjes, Ratna Hoi Ratna Het klitten van je weave, heeft te maken met de kwaliteit van het haar dat je koopt. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom weave- haar klit. Bijvoorbeeld :
  • synthetisch haar;
  • weave dat is geverfd;
  • verkeerde knip techniek;
  • voorbehandelde weave (permanent gerelaxed, geverfd).
Dit zijn maar enkele voorbeelden. Om het haar te stylen kun je het beste:
  • een keramische tang gebruiken.
  • weinig of geen producten voor je weave gebruiken .
Heb je een krullende weave? Gebruik dan een curl activator. Ken je het spreekwoord "Goedkoop is duur koop"? Als je het over weave hebt, dan komt dit spreekwoord tot zijn recht. Goed haar kost wel een beetje. Hetzelfde geldt voor een weave behandeling. Je moet er wat voor over hebben. Wil je weten wat voor soort weave je moet kopen? Probeer dan eens Brazilian Hair. Deze wordt tegenwoordig heel veel gebruikt. Veel succes , Shirley