Krullen en Kroeshaar hairstyles met Larissa Bruin

Yeaah! Na een lange periode ben ik weer aan de slag gegaan met ons YouTube kanaal. Samen met Larissa Bruin van Fromhatstoheels.com heb ik twee filmpjes opgenomen. 10x KRULLEN & KROESHAAR HACKS op het kanaal van Larissa en KRULLEN & KROESHAAR HAIRSTYLES op het kanaal van myblackhair.nl! Toen ik een paar jaar geleden helemaal natural ging, vond ik het best lastig om leuke hairstyles met mijn kroeshaar te creëren. Daarom koos ik vaak voor crochet braids en box braids. Lekker simpel, makkelijk en leuke hairstyles! Maar omdat ik soms ook gek wordt van al dat nep haar, oefen ik vaak met twists outs, flat twists outs, knotjes en het vlechten en twisten van mijn eigen haar. Toen Larissa mij benaderde voor het maken van een video, dacht ik gelijk aan het creëren van verschillende haarstyles. Zij met haar krullen en ik met mijn kroeshaar. Kunnen we gelijk zien wat het verschil is en hoe leuk de overeenkomsten zijn!

Fashion & styling tips

Als je MyBlackHair.nl al een tijdje volgt, heb je Larissa waarschijnlijk al eerder langs zien komen op onze site. Ze schreef een tijdje geleden gastblogs over haar avonturen als fashion blogger en gaf styling tips. Nu heeft ze een super groot Instagram account (100.000+ volgers!) en vliegt ze de wereld over om ons te inspireren. Ook plaatst ze wekelijks een vlog op haar YouTube Kanaal.

Krullen en Kroeshaar hairstyles video

Bekijk hier de video die wij samen hebben opgenomen.

10x Krullen & Kroeshaar hacks

Als je veel bezig bent met de verzorging van je haar, kom je er na lange periodes van proberen, achter wat wel en niet werkt. Je leert simpele trucjes om je haarverzorging makkelijker te maken of om een haarstijl te creëren. In de video voor het kanaal van Larissa delen we 10 krullen en kroeshaar hacks die je zou moeten weten om je haar te verzorgen. Check 'm gauw hieronder: De Applicator Bottlle die ik in het filmpje laat zien, kun je hier bestellen.