Krullen maken met folie

krullen_maken_met_folie Wij zijn altijd op zoek naar verschillende manieren om het haar te krullen, zonder dat er beschadiging optreedt door hitte. En er zijn echt genoeg manieren, zo is het krullen van je haar met flexi rods een goede manier. Of wat dacht je van bantu knots-out, twist-outs en braid outs? Je kunt zelfs je haar krullen met een rietje. Vandaag hebben we weer een handige tip voor je: krullen maken met folie! Hiervoor heb je (uiteraard) aluminium folie en eventueel een stijltang voor nodig. Ja, er kan inderdaad hitte worden gebruikt om deze krullen te maken, maar omdat de stijltang niet direct in contact komt met je haar, heb je minder kans op beschadiging. Gebruik wel een heat protector of een serum voordat je je haar op deze manier gaat krullen.

Krullen maken met folie | Natural Hair

Heb je natuurlijke krullen? Dan kun je de folie gebruiken als tool om je haar omheen te draaien, zodat het mooi gaat krullen. Handig als je zelf geen andere rollers of flexi rods in huis hebt! Het is even priegelen met het folie, maar zodra je het door hebt, ben je snel klaar! Een voordeel: je hoeft geen hitte te gebruiken!

Krullen maken met folie | Relaxed haar of weave

Ken je de pin curls? Een pin curl is een krul die je maakt met je haar, zonder dat je er iets in doet. Je rolt je haar om je vinger voor een mooie krul. Dit is de basis voor het maken van krullen met folie als je relaxed haar hebt of een weave draagt. Bekijk het onderstaande filmpje voor een heldere uitleg. Ben je helemaal niet zo van het uitproberen van verschillende methodes om krullen mee te krijgen? Dan kun je (als je natural bent) ook gewoon je eigen krullen mooi definiëren. Dat kan met verschillende producten en door het uitvoeren van verschillende methoden. Wat is jouw favoriete hair tool om mooie krullen mee te maken?