Review | Levendige krullen met Amira Curly Hair Mask?

Vandaag een blogpost over de nieuwe hype in Nederland voor alle types krullend haar het ‘Amira Curly Hair Mask’. We hebben het al op verschillende vlogs en blogs gezien en nu proberen wij van myblackhair.nl het uit. Dit keer alleen niet geschreven door Aisha of Megisa, maar door mij. Ik zal mezelf even voorstellen, Ik ben Thirza, 16 jaar oud en een gastlogger voor myblackhair.nl. Ik heb gisteren het haarmasker uitgeprobeerd en ik zal jullie er over vertellen. amira-curly-hair-mask5 Het Amira Curly Hair Mask is een masker dat voor 100% bestaat uit natuurlijke producten zoals advocado en pure oliën. Het masker belooft te voeden, te hydrateren en te herstellen. Voor pluizige, droge en levenloze krullen zou dit dus ideale uitkomst moeten zijn. Hierbij de ingrediënten: amira-curly-hair-mask4 amira-curly-hair-mask7 Dit is een before and after foto die ik heb gevonden op de site krullenclub.nl . Daar kan je ook het masker en het serum bestellen (€18,- & €12,50) die ik heb uitgeprobeerd. Verder verkopen ze nog een paar musthaves voor krullend haar. Je kan ze ook volgen op instagram voor leuke acties en tips (@krullenclub_curlsclub) Toen ik het pakketje binnen kreeg van de krullenclub zat er een Amira curly hair mask, een serum en een plastic haarkapje in. First of all, een before foto. Op deze foto zie je dat me haar best wel pluizig is en dof. amira-curly-hair-mask6 Voordat ik aan het masker heb ik mijn haar onder de douche goed uitgekamd met Palmolive anti-klit conditioner (livesafer!!), zorg dat je haar goed is doorgekamd, want dan kan het masker beter intrekken. Nadat ik dat had gedaan verdeelde ik mijn haar in acht plukken, ik heb namelijk best wel veel en lang haar. Van de wortel naar de puntjes toe kamde ik het masker met mijn vingers door de plukken. Daarna heb ik mijn haar ik een knotje op mijn hoofd gezet en het plastic kapje er over heen gedaan. Na driekwartier intrekken haalde ik het knotje er uit. Mijn haar zag er toen gevoed uit. Daarna spoelde ik het met lauw water uit. Nadat ik het had uitgespoeld onder douche, ‘plopte’ ik mijn haren direct in een katoenen shirt. Daarna ging ik lekker slapen. (Wil je meer weten over ‘ploppen’ en wat dat is? Bekijk deze post) amira-curly-hair-mask2 De volgende dag werd ik wakker en haalde ik het shirt van mijn hoofd. Ik had prachtige gedefinieerde krullen zonder er iets anders in te doen! Mijn haar glansde helemaal en mijn haar was niet meer droog. Wel deed masseerde ik nog wat van het serum op mijn hoofdhuid. Dit serum bestaat uit acht pure oliën, deze zorgen voor versterking van de haarwortels en ze stimuleren de haargroei. Ook krijg je er minder haaruitval van. amira-curly-hair-mask1 Ik ben echt super blij met het Amira Curly Hair Mask en het is zeker een aanrader! De resultaten zijn geweldig en het maakt je haar weer springlevend.