Sugarbearhair: snoepjes voor langer en sterker haar?

Sugarbearhair, een haargroei pilletje, maar dan in de vorm van een snoepje. Slim. Het doet mij denken aan de vitamine snoepjes voor kleine kinderen. Die werken ze maar al te graag naar binnen. Bij de Sugarbearhair is dat niet anders. Maar doet het ook echt wat het belooft?

Langer en sterker haar

Het is de wens van bijna iedere vrouw: langer en sterker haar. We hebben er op MyBlackHair.nl dan ook al vaker aandacht aan besteed. De conditie van je haar is afhankelijk van verschillende factoren. Breekt je haar bijvoorbeeld heel snel? Dan kan het zijn dat je de verkeerde producten gebruikt. Maar de oorzaak kan ook liggen in de manier waarop je je haar styled. Zo kunnen te strakke vlechten of elke dag een strakke knot, je haar doen breken. En dan is er ook nog je gezondheid en levensstijl. Ziekte, stress en een ongezonde levensstijl kunnen de gezondheid van je haar beïnvloeden. De vitamine snoepjes van Sugarbearhair werken van binnenuit. De combinatie van verschillende haarvitamines die verwerkt zijn in de snoepjes, zouden moeten zorgen voor lang, gezond en glanzend haar.

Wat is er bijzonder aan Sugarbearhair?

Het is toch wel bijzonder dat het voedingssupplement in de vorm van een snoepje wordt aangeboden. Ik heb weleens eerder pilletjes geslikt om mijn haargroei te bevorderen. Ik heb het nooit volgehouden (ze liggen nog steeds in een keukenkastje). Ten eerste omdat ik het niet fijn vind om pilletjes te slikken. Ten tweede zijn het vaak grote pillen, die je niet makkelijk weg krijgt. Maar met een snoepje wordt het je toch wel wat makkelijker gemaakt.

Welke vitaminen zitten er in Sugarbearhair?

Een gummybeertje bevat onder andere:
  • vitamine A, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, biotine, panththeenzuur, jodium en zink.
Dit zijn vitamines die in de meeste voedingssupplementen zitten om de haargroei te bevorderen. Echter zijn de Sugarbearhair snoepjes gluten-vrij en vegetarisch. Sugarbearhair belooft langer, gezonder en mooier haar. Ook de huid zal meer stralen en de nagels zullen versterken. Eén potje van 60 stuks kost € 34,95. Hoe meer potjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Ik ontving van Salontopper één potje. Tweemaal daags snoepte ik van de vitamines en na 30 dagen is het tijd om de balans op te maken.

Sugarbearhair review

Mijn haar is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Ik heb regelmatig beschermende haarstijlen gedragen (voornamelijk crochet braids en box braids). Mijn natural hair droeg ik vaak in een knot of twist out. Van haarbreuk of haaruitval heb ik geen last en qua voeding en levensstijl zit het gewoon prima. Mijn huid is altijd rustig. Natuurlijk heb ik zo nu en dan weleens onzuiverheden, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Mijn nagels daarentegen; die zijn heel zwak. Nagellak is de boosdoener in dit geval. Misschien dat de Sugarbearhair haarvitaminen mijn nagels kunnen versterken?

Huid en nagels

De conditie van mijn huid en nagels zijn niet verbetert door het slikken van de Sugarbearhair vitamines. Voor mijn huid had ik ook niks verwacht, aangezien ik ook geen huidproblemen had. Het was natuurlijk wel fijn geweest als mijn nagels iets sterker waren geworden, maar helaas.

Haar

En dan nu mijn haar. In de periode dat ik de vitamines innam, heb ik de laatste twee weken crochet braids gedragen. Na het wassen van mijn haar, merkte mijn man direct op dat mijn haar wat dikker was. Toen even later mijn moeder op visite kwam, zei ze precies hetzelfde. Ik heb sowieso dik haar, maar misschien hebben de vitamines mijn haar nog meer volume gegeven? Sugarbearhair haarvitaminen

Los van het volume, was ik benieuwd of mijn haar in centimeters was gegroeid. De makkelijkste manier om dit te controleren is om het haar steil te maken. In december had ik dat voor het laatst gedaan (ik testte toen de Steampod). Mijn haar viel toen over mijn schouders op mijn sleutelbeen. Dat was nu niet echt anders. Qua lengte was er in 30 dagen dus geen grote verandering. Wel is mijn haar wat voller en sterker geworden. Toch vind ik het lastig om een goede conclusie te trekken. Ik denk dat 30 dagen net te kort is om een significant resultaat te zien.

Conclusie

Dat de Sugarbearhair vitaminen in snoepjes zijn verwerkt, is voor mij een absoluut pluspunt. Ik ben heel gemakkelijk de 30 dagen doorgekomen, omdat de snoepjes een lekkere smaak hebben en makkelijk in te nemen zijn (je moet gewoon kauwen). Daarnaast heb ik binnen de 30 dagen gemerkt dat mijn haar meer volume heeft gekregen en sterker is. Helaas hebben mijn huid en nagels niet van de vitamines geprofiteerd. Ik denk dat Sugarbearhair op iedereen een andere werking heeft. Dertig dagen was voor mij te kort om goede conclusies te trekken. Ik zou graag nog twee maanden langer doorgaan. Als je niet van pilletjes slikken houdt, raad ik je deze wel aan. Ook het feit dat het gluten-vrij en vegetarisch is, kan een goede overweging zijn om voor Sugarbearhair te kiezen. Daarnaast bevat het alle vitaminen die nodig zijn om de haargroei te bevorderen en stimuleren. Zoals altijd: lees de bijsluiter (vooral als je zwanger bent!) goed door en verzamel zoveel mogelijk informatie voordat je aan een voedingssupplement begint.
advertorial