De U-part Wig

Pruiken zien er tegenwoordige lang niet meer zo oubollig uit als de naam je doet denken. En tegenwoordig worden ze zelfs zelf gemaakt door vrouwen. De U-Part wig is daar een voorbeeld van. Het is een soort pruik waarbij er aan de bovenkant een U vorm is vrijgelaten om je eigen haar eenvoudig te mengen met de pruik. Het leuke van het zelf maken van een U-Part wig, is dat je zelf mag weten wat voor haar je gebruikt, zolang je het maar goed kan mengen met je eigen haar. Daarnaast heeft het de look van een flawless weave en het gemak van een pruik dat je het eraf kan halen wanneer je het wilt. Door de video’s op youtube ben ik helemaal geïnspireerd geraakt om mijn eigen U-Part wig te maken. Om te oefenen zal ik dan wel goedkoper weave haar gebruiken. Ik gebruik meestal weave haar van het merk Sleek. Dit haar ziet er goed uit voor de prijs en mengt precies met mijn eigen haar. Wanneer mijn U-part wig af is en ik tevreden ben met het resultaat, zal ik natuurlijk foto’s posten en de methode die ik heb gebruikt. Hieronder een video van dames die zo’n pruik heeft gemaakt. Bekijk ook deze video. Bekijk hier een video van een dame die natural is en een curly U-part wig heef gemaakt. Je kan het dus ook dragen als protective style zowel bij relaxed als natural haar.