Silk press met Design Essentials Agave & Lavender

Een Silk Press is de beste manier om kroes en krullend haar tijdelijk steil te maken. Met deze behandeling kun je de chemische straightening producten vermijden, heb je geen last meer van de hinderlijke uitgroei en heb je binnen no-time je krullen weer terug. Design Essentials biedt met de nieuwe Agave & Lavender Blob Dry & Silk Press Collectie de mogelijkheid een zijdezachte look te creëren.

Waarom een Silk Press?

Een Silk Press neem je omdat je het leuk vindt om eens te variëren met je haarstijl. Even geen kroes en krullend haar, maar de volle lengte laten stralen. Maar dan wel met de garantie dat je morgen weer terug kan. Want als je je haar hebt gewassen, poppen je krullen zo weer terug!

Eerder schreven we al over de 3 redenen om een Silk Press behandeling te nemen. Hierbij de drie punten in het kort:

  1. De behandeling is all natural en niet schadelijk: Door voedende haarmaskers en een stoombehandeling wordt je haar beschermd tijdens het tangen. Het zorgt ook voor een zijdezacht resultaat.
  2. Het geeft veel volume: Hoe gezonder je haar is, hoe meer volume je creëert. Veel meer dan met gestraight haar.
  3. Na één wasbeurt je krullen weer terug: Dat is fijn! Je hoeft niet na 6 weken een touch up te doen. Ben je je steil haar zat? Dan was je het gewoon en komen je krullen weer terug.

Het beste resultaat bereik je als je de behandeling door een professional laat doen.

Nuby's Hairstyling

Nuby's Hairstyling is een haarsalon in Almere. Eigenaresse Chantal Sporkslede heeft zich gespecialiseerd in de verzorging en styling van kroes en krullend haar. Ze is een gecertificeerd Deva Inspired Stylist. Ook de award winnende kleurtechniek Pintura Highlights heeft zij zich eigen gemaakt. Bij haar kun je terecht voor een Silk Press met de nieuwe producten van Design Essentials!

Agave & Lavender Blow Dry & Silk Press collectie

Design Essentials is opgericht met het idee om hoge kwaliteitsproducten te combineren met educatie, zodat kappers het effectief in de salon kunnen gebruiken en klanten thuis ook precies weten hoe de producten gebruikt moeten worden. De producten zijn gemaakt om het haar van een natuurlijke balans van vitamine en proteïne te voorzien.

De Agave & Lavender Blow Dry & Silk Press-collectie is geformuleerd met natuurlijk agave-extract, rustgevende lavendel, mango fruit boters en een gepatenteerde mix van antioxidanten, herstellende vitamines en superfoods zoals broccoliolie en groene thee-extract. Deze collectie transformeert krullend en kroeshaar in zijdezacht haar zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je haar gaat breken of je krulpatroon veranderd door de hitte. Heb je chemisch behandeld haar of last van hele droge haarpunten? Ook dan kun je deze behandeling doen.