Grotere billen door het slikken van pillen

Het is hét jaar van de billen. Overal zie je billen; naakte billen en vooral grotere billen. Want billen verkopen! Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Megan thee stallion en Beyoncé wrijven dat er elke keer weer bij ons in tijdens hun optredens en in hun videoclips. Maar wat als je niet gezegend bent met mooie ronde billen? Je had vast al gehoord over de implantaten en butt injections. Maar er zijn meerdere manieren waarop je nog grotere billen kunt krijgen. En nee, dan heb ik het niet over sportoefeningen die je kunt doen om je bilspieren te trainen. Ik heb het over simpele pillen uit een potje die jouw billen nog mooier schijnen te kunnen maken. Ze worden de butt pills genoemd.

Hoe werken de butt pills voor grotere billen?

Hoe je lichaam eruit ziet is voor het grootste deel gewoon genetisch bepaald. Door bijvoorbeeld te sporten en je eetpatroon te veranderen, kun je al heel goed aan je lichaam werken. Echter, iedereen slaat op een andere manier vet op. Bij sommige gaat het juist meer in het bovenlichaam zitten, bij anderen juist in het onderste gedeelte van het lichaam. Oestrogenen spelen een belangrijke rol bij het opslaan van vet. Oestrogenen staan meer bekend als (vrouwelijke) hormonen. Ze zijn belangrijk bij de lichamelijke ontwikkeling in de pubertijd (bron). Onder invloed van oestrogeen wordt lichaamsvet op de billen, heupen en dijen opgeslagen (bron). De meest butt pills bevatten daarom dus ingrediënten die er op gericht zijn de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam te verhogen. Hoe goed dit voor je lichaam is? Dat is dus de vraag. Zoals je waarschijnlijk wel weet, kan alles waar je téveel van neemt, vaak niet goed zijn. Er moet namelijk altijd een balans zijn. Hier lees je meer over het zogenoemde oestrogeendominantie, veroorzaakt door teveel kunstmatige oestrogenen.

Ook steeds populairder: de maca pillen

grotere billen Een andere populaire manier om grotere billen te krijgen zijn het slikken van maca poeder (of pillen). Sinds de opkomst van superfoods (voedingsmiddelen die een buitengewone voedingswaarde zouden moeten bezitten), is er ook steeds meer aandacht voor maca. De maca wortel is heel erg voedzaam en bevat grote hoeveelheden aan mineralen, vitaminen, enzymen en alle essentiële aminozuren. Volgens de informatie op de website van Mens & Gezondheid "helpt de maca wortel de balans van onze hormonen te restaureren.In plaats van het lichaam te voeden met hormonen werkt maca als een adaptogeen, hetgeen betekent dat het individueel reageert op de behoeften van verschillende organen. Als je lichaam een bepaald hormoon teveel aanmaakt zal maca de productie verlagen. Bij een gebrek aan een bepaald hormoon zal maca juist de productie ervan stimuleren." Dus anders dan bij de butt pills, slik je niet direct hormonen, maar helpt maca je lichaam om zelf hormonen te produceren. Meer informatie over maca vind je hier. Maar ook teveel maca in je lichaam kan risico's met zich mee brengen. Lees daar hier meer over. Anders dan de pillen, is maca poeder gemakkelijk te vinden in Nederland. Je kunt maca zowel in pilvorm als in poedervorm kopen.

Zou jij pillen slikken voor grotere billen?