Het geheim voor volle wenkbrauwen en lange wimpers?

Lange wimpers verkrijgen? Het schijnt echt dat je door het gebruik van castor olie lange wimpers en volle wenkbrauwen krijgt. Je zult wel geduld en discipline moeten hebben. Het moet namelijk een dagelijkse routine voor je worden om de castor olie goed over je wenkbrauwen en tussen je wimpers te smeren.

Hoe gebruik je castor olie voor lange wimpers en volle wenkbrauwen?

Allereerst heb je een klein borsteltje nodig. Dit kan een oud mascara borsteltje zijn. Vervolgens dip je het borsteltje in de castorolie. Daarna breng je het aan op je wimpers; net zoals je dat doet wanneer je mascara op doet. Hetzelfde doe je bij je wenkbrauwen.

Welke castor olie kun je gebruiken?

Voor het verkrijgen van lange wimpers en volle wenkbrauwen kun je het beste gebruik maken van Jamaican Black Castor olie of koudgeperste castor olie, omdat deze nog de meeste voedingsstoffen bevatten. Meer over het verschil tussen dit soort oliën lees je in deze post. In de onderstaande video kun je heel goed zien hoe je de olie moet aanbrengen.

De resultaten

De resultaten zijn niet binnen één dag te zien. Bij sommigen duurt het maanden, bij anderen slechts een paar weken. Het hangt sowieso ook af van hoe snel je eigen haar groeit en wat je nog meer doet om de haargroei te versnellen. In dit filmpje laat de YouTuber zien dat ze naast de castor olie ook haargroei pillen slikte. Daardoor merkte ze al binnen een week dat haar wenkbrauwen voller waren. Bestel hier voordelig Jamaican Black Castor olie!